In het succesvolle Rozet gebied kan een goed kantoorgebouw natuurlijk niet ontbreken. Het Rozet Centre is een multi-tenant gebouw welke begin jaren ’80 is gebouwd en in 2014 grotendeels is gerenoveerd. Het Rozet Centre voldoet aan alle wensen die een ondernemer vandaag de dag mag verwachten. Met een eigen parkeergarage met een parkeernorm van 1:50 is ook parkeren optimaal verzorgd.

 

LIGGING

Het Rozet Centre ligt in het centrum van Arnhem. Winkels, hotels en diverse horecavoorzieningen zijn dichtbij.

 

BUREN

Naast het gebouw liggen het Holiday Inn Express Hotel en het Rozet. Het Rozet biedt tal van faciliteiten zoals verschillende vergaderzalen en een restaurant (Momento), daarnaast is het Rozet het nieuwe huis voor de Bibliotheek Arnhem, Kunstbedrijf Arnhem, Volksuniversiteit, Erfgoed centrum en een aantal creatieve opleidingen van ROC Rijn IJssel.

 

BEREIKBAARHEID

Het Rozet Centre is zowel per ov als met de auto goed bereikbaar. Het CS van Arnhem ligt op 5 minuten loopafstand en diverse uitvalswegen als A325, A12 en A50 op 5 minuten rijden.

 

ROZET CAFÉ

Bij binnenkomst in het Rozet Centre wordt u ontvangen door onze receptioniste. In het Rozet Café kunt u vervolgens gebruik maken van een prettige werken vergaderplek waar tevens Wifi én verse koffie tot uw beschikking staan.

 

MEER WETEN?

Rozet Centre is een ontwikkeling van Merin. Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Merin. Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden!